lo Nostre (2)
AMPARO BLAY

AMPARO BLAY

Delegada de Educación Cultura e Historia

L’EMT I EL REGIDOR DISTRET

Compartix en les teues rets socials

És curiós que tingam que ser els partits menuts de recent creació els que eixercim una oposició coherent, denunciant aquelles actuacions poc honestes o sent generosos, molt desafortunades del govern de l’Ajuntament de Valéncia.

Evidentment si nos ficàrem a analisar totes i cada una d’elles no donaríem a baste per això nos centrarem en la trayectòria de Grezzi i de l’EMT, empresa que ya es va heretar quebrada i que el regidor ha acabat d’arrematar en numerosos escàndals que deixen perplex al ciutadà per l’importància dels mateixos.

Com Valéncia no té actualment cap pes polític en Madrit, som constantment castigats e infrafinanciats, problema que repercutix directament en la bojaca dels ciutadans.

L’EMT empresa municipal de transports, arrastra un dèficit ya de conseqüències inacceptables, des del PP fins ara Compromís, la mala gestió no cessa i molt al contrari ocorren coses molt estranyes de les que ningú es fa responsable, ni tan sols l’alcalde únic responsable final del “desaguisad0″ actual.

Soportem un dels billets més cars de tota Espanya i aixina els números no quadren, s’injecta diners constantment i el forat seguix creixent perque les mesures que es prenen no són les adequades.

Per a ser eficient deus conéixer allò que se t’ha encomanat, rodejar-te d’els qui sí saben ser resolutius i deixar-te aconsellar per aquells que duen anys protestant davant la deriva d’un servici públic que paguem tots.

Res d’això ha segut utilisat pel regidor Grezzi, és més, davant el robo de quatre millons d’euros, es va llavar les mans passant el marró a la funcionària a la que se li ha acusat sense proves destrossant-li la vida. En una empresa privada si furten quatre millons el director acaba en el carrer i denunciat, ací no ha passat absolutament res, zero responsabilitat.

No pot ser que ocórreguen estos greus successos i no es demane la destitució immediata de dit regidor per la seua gran ineptitut.

Al poc temps, les cocheres de l’EMT sofrixen un incendi del que a dia de hui no hi ha responsables materials, ni ull, intelectuals. Aixina que seguim per a Bingo.

Desastre despuix de desastre es canvien llínees que funcionaven perfectament, es destrossen carrers com la de Colón i es compren autobusos nous que a saber cóm s’han finançat. Tot és opac al voltant de l’EMT, els treballadors callen i no denuncien, els sindicats desapareguts, el públic engol i el deute aumenta d’una forma “galopante”.

Res s’estudia ni planeja, tot es fa a bot de mata i perque yo ho dic, no es respecta res, la dictadura s’impon a colp de talonari i la suposta oposició dorm el somi dels justs.

Des de Lo Nostre denunciem este caos municipal i esta actuació nefasta que solament obedix a interessos propis sense res a vore en el ciutadà de peu.

Constantment veem com a nostra ciutat és maltractada per uns i per uns atres i encara aixina no protestem, acceptem la deterioració, com si la cosa no fòra en nosatres.

Una ciutat és dinamisme, progrés, millora, adaptabilitat, alguna cosa que el polític de tanda ignora perque està preocupat en cobrar a fi de més i a ser possible en enriquir-se, duem anys aixina, veent com els nostres drets són calcigats, per els qui deurien treballar per a nosatres i no ho fan.

Un servici públic en mans d’inútils es convertix en un malensomi, una creïlla calenta, una pilota que va de teulada en teulada, mentres tu pagues imposts i patixes la mala gestió.

Ademés ací no dimitix ningú i l’alcalde està encantat en els seus chics que estan destrossant una gran ciutat, per això el vot és tan important, saber a quí votes i quines esperes d’eixe partit es convertix en una responsabilitat individual.

En Lo Nostre ho sabem i treballem en això, en oferir confiança, dinamisme, trencar en els esquemes del passat per a que el present vole sense lligaces, escoltar i obrar en conseqüència en lo que vol la ciutadania.

No nos val la vora de sirenes si qui canta és un ser sense principis. Per Valéncia estem ací, per Alacant i Castelló per a que per fi la Comunitat sí tinga qui li escriga i sobretot la defenga.

¿Eres dels nostres?

Publicaciones

Ultimas entradas

afíliate

Si quieres colaborar en este proyecto contacta con nosotros y nos pondremos en contacto contigo.

Lo Nostre

Únete y haz historia.

Por fin un partido que te representa

Somos un partido 100% Comunidad Valenciana, nos gustaría ser los verdaderos representantes de todos los ciudadanos de nuestra comunidad, sin injerencias externas.